A mai világban arra törekedünk, hogy ne pazaroljunk, amit tudunk, hasznosítunk újra. Miért ne lehetne ez így a perceinknél is? Mit szólnátok ahhoz, ha adnánk a kezetekbe egy olyan lehetőséget egy applikáció formájában, hogy a fogadott hívásaitok után krediteket kapjatok, amit kimenő hívásra tudtok használni. Fogadj hívást egy itthoni barátodtól és hívj fel egy másikat, mondjuk a világ másik végén, mindezt ingyen. Nézzük csak milyen egyszerű ez:

Miért van szükséged a Blee-re?

Ha tudatosan használod a környezeted, a hívásaiddal is tedd ezt.

Gazdaságos
Megspóroljuk neked a nemzetközi hívások, sőt bármelyik nem emelt díjas hívásod költségeit, mivel mi újrahasznosítjuk a perceid. Fogadj hívást és telefonál belőlük külső hálózatba. Mindezt ingyen kapod.

Kimenő hívás több módon
Kimenő hívás esetében adott országokat 1-2 kreditért tudsz percenként hívni. Tehát a tőlünk kapott kreditek valóban sokat érnek. Ráadásul a kimenő hívásnál te magad tudod megválasztani, hogy a saját mobilszámod vagy a Blee-s számod használd.
Ja és még netre sincs szükséged! A Blee-ben kiválasztod a megfelelő módot és már megy is a hívás internet hozzáférés nélkül.

Egyedi bejövő hívás
Választhatsz egy egyedi Blee-s számot, amin ha külső hálózatból hívnak, töltődik az egyenleged.
5 percenként kapsz tőlünk 1 kreditet. Úgy tudod a kapcsolatot tartani a barátaiddal,családoddal, hogy közben növeled az egyenleged.

Közösség
A Blee egy olyan lehetőség, ami összeköti a felhasználókat mivel egymást kreditmentesen hívhatjátok. Ha pedig valaki beváltja egy meghívókódod máris kapjátok a 10-10 kreditet.
Üzeneteket is írhattok egymásnak ahol kép, hang csatolása is lehetséges és visszajelzést is láttok arról, hogy milyen státuszú az üzenet.

bellai.davidBleeFREE